Her kan du se et udvalg af mine værker, og kort læse om de materialer jeg arbejder med. Hvis du har lyst til at vide mere om min maleproces kan du se det her.

Jeg håber, at du også vil kigge forbi KÅNST på Gammel Kongevej 108, og opleve værkerne i virkeligheden. 

Jeg maler både på lærred og på papir for jeg oplever, at det giver spændende muligheder for at bruge forskellige teknikker og variere udtrykket. En kombination af malerier på lærred og malerier på papir sat i ramme, ser rigtig flot ud på en væg.

 

I mit arbejde med et værk kombinerer jeg ofte akrylmaling med andre produkter f.eks. oliepasteller, farvekridt, silkepapir eller andre spændende materialer, som giver værkerne liv og dybde. Det kan du læse mere om her,  

Malerierne på papir måler enten 20 x 30 cm eller 30 x 40 cm, og jeg anvender 300/425 grams syrefrit kvalitetspapir. Alle papirværker sættes i passepartout og bliver indrammet i hvide, sorte eller egetræsrammer. Med rammer måler værkerne henholdsvis 30 x 40 cm eller 40 x 60 cm. Det står angivet ved hvert enkelt maleri i oversigten herunder.

Malerierne på lærred er en del større end malerierne på papir, og måler op til 180 cm i højden - det kan du også se i oversigten herunder. Lærrederne er håndopspændte på ovntørret træ, og alle værker bliver lakeret med UV-bestanding lak. 

I oversigten her på siden kan du danne dig et indtryk af mine værker, og få en idé om, hvorvidt et maleri vil passe ind i dit hjem, men jeg vil anbefale dig at komme ind i KÅNST på Gammel Kongevej 108, og opleve malerierne i virkeligheden. Du er også altid velkommen til at kontakte mig, hvis du spørgsmål til et maleri, som du har set her.

IMG_0707.JPG
IMG_0567.jpg
30x30 0L0A8645m.jpg
IMG_8682.jpg
KÅNST
Gammel Kongevej 108
1850 Frederiksberg C
henriette@kaanst.dk
tlf: 4241 4218