top of page

KÅNST ligger i hjertet af Frederiksberg, og det er her jeg maler og udstiller mine værker.

Kom gerne en tur forbi og oplev malerierne i virkeligheden.
 
Du finder KÅNST her
 

Om KÅNST

Jeg hedder Henriette Stennow Larsen og det er mig, der har etableret KÅNST. KÅNST er mit atelier, min kreative arbejdsplads og dér, hvor du kan opleve mine værker.

 

Som du kan se her på min hjemmeside arbejder jeg oftest i et abstrakt og farverigt univers. Farverne som går igen i mine malerier er bl.a. blå, orange, nude og gul i alle deres fine nuancer.

Jeg arbejder bevidst med det spil kontrasterne mellem farverne giver, men også med den dynamik som opstår i maleriet, når de markerede - nærmest "maskuline" linjer - udfordrer de mange sarte transparente lag. Ud af dette søger jeg at skabe værker, som rummer bløde organiske og harmoniske linjer, med detaljer, der langsomt viser sig, når du går på opdagelse i værkerne.

Nogle gange dukker der figurer op, som du måske kan genkende - andre gange er det stemninger, som er i fokus. I farvespillet kommer der nye ting frem i takt med at lyset skifter. De svævende og bølgende motiver i nogle af malerierne kan lede tankerne hen på planter, fugle, havet eller himlen.

De første streger og penselstrøg på lærredet eller papiret er optakten til en spontan kreativ og intuitiv proces, der gentages mange gange. Stregerne er ikke altid synlige senere, men de er en helt central del af den frie og nærmest meditative proces, som sætter mig i gang. Herefter følger en mere energiladet proces, som langsomt "tæmmes" i takt med maleriets udvikling og arbejdet frem mod det endelige resultat.

Som regel arbejder jeg med akrylmaling - tit suppleret med oliepasteller, farvekridt, silkepapir eller andre spændende materialer, som giver værkerne liv og dybde. Jeg maler både på lærred og på papir, for jeg oplever, at det giver spændende muligheder for at bruge forskellige teknikker og variere udtrykket. En kombination af malerier på lærred, og malerier på papir i ramme, skaber et fint samspil og et moderne udtryk.

Jeg håber du har lyst til at se mine malerier, og du er altid velkommen til at kontakte mig, for at høre mere om mine værker og forskellige muligheder ift. bestillingsarbejde og udstillinger.

bottom of page